Özenle toplanan birinci kalite bitkilerden özel formülasyonu
ile mecitefendi tesislerinde gıda güvenliği kapsamında üretilen Sarı kantaron
otu ağırlık bitkisel karışımlı çaydır. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi
bulundurmayan Kantaronlu Bitki çayı üretiminden önce kullanılan bitkiler kuru
sterilizasyon tekniğiyle steril edilmişlerdir.
KULLANIM : 1 fincan sıcak suya 1 adet poşet çay eklenerek 5 dakika demlendikten
sonra içime hazırdır. Öğünlerden önce birer fincan olarak tüketilebilir.
İçerik Sarı Kantaron (St. John's Wort )
Rezene (Fennel)
Ebegümeci (Mallow)
Anason (Anise)
Isırgan Yaprağı (Nettle Leaves)
Civan Perçemi (Yarrow)
Kırkkilit Otu (Horsetail Herb)
Etiketler: Kantaron Çayı Mecitefendi