AKSU
VİTAL ARI EKMEĞİ
Arı
Ekmeği Nedir?
Arılar doğadan topladıkları polene kendi
enzimlerini katarak petek gözlerinde depolarlar ve kendi ekmeklerini yaparlar.
Arıların yavrularını beslediği ilk besini işte o arı ekmeğidir! Arı ekmeği,
polenin dış zarının arının kendi enzimleriyle sindirilip bütün besin içeriğinin
açığa çıkmış halidir ve insanlar tarafından daha yüksek oranda sindirilebilir.
Diğer adı ise perga’ dır. Dört mevsim süresince arı poleni kovanda fermente
olduktan sonra, arı ekmeği haline gelmektedir. Yani en kısa tanımıyla bal ile
fermente edilmiş polene arı ekmeği (perga) denilmektedir.
Enerji ve besin
öğeleri |
100 g için |
|
Energy and nutrition
facts |
per 100
g |
Enerji |
327,5kcal/1399kj |
Energy |
327,5kcal/1399kj |
|
Yağ |
1,1g |
Fat |
1,1g |
|
Karbonhidrat |
77,6g |
Carbohydrate |
77,6g |
|
Protein |
2,3g |
Protein |
2,3g |
Ürün İçeriği: Arı Ekmeği (perga)
Gramaj: 115 GR
ARI
EKMEĞİ TÜKETİM ÖNERİSİ
Su, bal, süt veya yoğurt ile
karıştırılarak tüketebilir, çay ve kahvenizde çözülmesini
sağlayabilirsiniz.
1 yaşından küçük bebeklere bal yedirilmemelidir.
Saklama Koşulları: Işıktan ve sıcaktan koruyunuz. Serin yerde
muhafaza ediniz. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız.
-Katkı maddesi içermeyen doğal bir
besindir.
Neden
Aksu Vital Arı Ekmeği?
AksuVital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda,
gıda takviyeleri ve dermo kozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit
ürün üretmektedir. Üretilen her ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli
ve titiz bir çalışmadan geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin
edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite
standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve
birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro
yönetiminde geliştirmektedir.
Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz:
·
ISO 22000:2005 kalite standartlarına
uygundur,
·
GDO içermez,
·
Silikon içermez,
·
Renklendirici içermez,
·
Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak
üretilir.
Etiketler: Arı Ekmeği Aksuvital 115 Gr