CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı Macun 300 gr
- Markalar Aksuvital
- Ürün Kodu: kervan-m01
-
360,00 TL
CAL KREATİNLİ
CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı Nedir?
AksuVital CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı
; zeytin yaprağı, ham bal, kreatin proteini, arı sütü ve çemen tohumu
içeriğiyle zenginleştirilmiştir çok değerli bir besin kaynağıdır.
Tamamen doğal ürünlerin bir araya getirilmesi ile yapılan
AksuVital
CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı
içerisinde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz.
CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı Faydaları
Nelerdir?
AksuVital Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı ,
tamamen doğal karışımlardan oluşan zengin içerikli bir besindir.
AksuVital Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı
karışımdaki zeytin yapraklarının içeriğinde bulunan oleuropein, zeytin ağacını
zararlılara ve hastalıklara karşı koruyucu etki göstererek binlerce sene ayakta
kalmasını sağlar. İnsan vücudu için büyük önemi olan Oleuropein maddesi en
kolay ve bolca zeytin yaprağından elde edilir. Oleuropeinin içeriğinde bulunan
"elenolik asit" ve oleuropein türevi olan ''kalsiyum elenolat'', çok
çeşitli mikroorganizma gruplarını uzak tutma özelliğine sahiptir.
- Eser miktarda kereviz, hardal, susam ve balık içerebilir.
İçeriğindeki Ham bal; pastörize edilmediği ve polenleri
filtre edilmediği için 'Ham Bal” yani işlenmemiş, doğal baldır.
Balın bileşiminde; karbonhidrat, su, mineral madde, protein
ve vitamin, organik asit, fenolik bileşikler ve serbest aminoasit gibi makro ve
mikro bileşenlerden oluşmaktadır. Ayrıca bal, bileşiminde bulunan yüksek
karbonhidrat içeriği nedeniyle düşük su aktivitesi değerine sahip arı ürünüdür.
İnsan beslenmesinde alınması zorunlu görülen enerjinin çay şekeri olarak
bilinen sakaroz yerine balla alınması sağlık açısından ayrı bir öneme sahip
bulunmaktadır.
Bal kolay sindirilen bir madde olup diğer besinlerin de
emilimini ve yararlanma düzeyin yükseltir.
İçeriğindeki Arısütü ise; İşçi bal arıları tarafından
üretilen süte benzer kremsi salgıya arı sütü denir. İçeriği bulunduğu iklim ve
coğrafyaya göre değişiklik gösterebilir. Arıların ana arı ve larva beslemede
kullandıkları güçlü bir besin olan “Arı sütü” sayesinde Kraliçe arılar 5-7 yıl
yaşar ve doğurgan dişilerdir, işçi arılar ise en fazla 4-5 hafta yaşayabilen
kısır dişilerdir. Kraliçe arı işçi arılara oranla hastalıklara karşı daha
dirençlidir.
Arı sütü kraliçe arının gelişimi ve beslenmesi için
kullanıldığından İngilizce’de “Royal Jelly” yani "Kraliyet Jölesi"
adını almaktadır.
Arı sütü sağlık üzerine pozitif etkileri bulunan bir arı
ürünüdür. Arı sütü zengin besin değerine sahiptir. Ayrıca bileşiminde
karbonhidrat, protein, yağlar, vitaminler, mineraller, aminoasitler, fenolik
maddeler, organik asitler ve yağ asitleri bulunmaktadır.
Arı sütünün yapısında bulunan diğer bileşimler ise, mikro
elementler, enzimler ve hormonlar içermektedir.
İçeriği: Ham bal (%87,3), Keçiboynuzu pekmezi (%5), Kreatin
monohidrat (%4), Arı sütü (%0,44), Zeytin yaprağı (Olea europea) (%0,25), Arı
poleni, Çemen tohumu (Trigonella foenum-graceum), Zencefil rizomu (Zingiber
officinale), Ceviz yaprağı (Juglans regia), Kekik toprak üstü (Thymus sp.),
Tarçın kabuğu (Cinnamomum sp.), Mersin yaprağı (Myrtus communis), Böğürtlen
yaprağı (Rubus fruticosus), Bamya çiçeği (Hibiscus esculentus), Kudret narı
(Momordica charantia)
Tüketim Önerisi: Bir kaşık alınması tavsiye edilir.
Yetişkinlerin kullanımına uygundur.
Saklama koşulları ve Raf Ömrü: Oda sıcaklığında muhafaza
edilir. Işıktan ve sıcaktan koruyunuz. Raf ömrü 2 yıldır.
Gramaj: 300 gr
- Üretim tesisimizde ISO 22000:2005, ISO 9001:2015 ve Helal
standartları uygulanmaktadır.
- İşletme Kayıt No: TR-34-K-048026
Neden AksuVital CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin
Yapraklı ?
AksuVital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda, gıda takviyeleri ve
dermo kozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit ürün üretmektedir. Üretilen her
ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli ve titiz bir çalışmadan
geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında
testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir.
Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır.
Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir.
Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz:
• ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,
• GDO içermez,
• Silikon içermez,
• Renklendirici içermez,
• Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.
Toplam Değerlendirme (0)